قابل توجه دانشجویان محترم

1-دانشجویان محترم دقت داشته باشند از تاریخ 16 تیرماه به بعد امتحانات پایان ترم به صورت نوبت بندی در سه نوبت ساعت های 7 صبح ، 12 ظهر و 17 عصر برگزار می گردد.

2-در زمان برگزاری امتحانات دانشجویان محترم می توانند با مراجعه به وب سایت دانشگاه وارد سامانه آموزشی شوند سپس در بخش امتحانات نسبت به اخذ کارت ورود به جلسه جدید خود اقدام نمایند.

3-آخرین زمان ارسال پاسخ توسط دانشجو از زمان شروع نوبت امتحان به مدت 400 دقیقه ی بعد می باشد.

4- از دانشجویان محترم تقاضا می شود به محض دریافت سوالات از سامانه امتحانات ، از سامانه خارج شوند تا از ازدحام و کندی سرعت جلوگیری شود.

5-دانشجویان محترمی که خارج از زمان امتحان خود به سامانه وارد می شوند، باعث بسته شدن سامانه امتحانی برای خود خواهد شد و عواقب بعدی متوجه دانشجو می باشد.