اخبار موسسه آموزش عالی شرق گلستان

به دلیل محدودیت های به عمل آمده در پیام رسان تلگرام و به جهت اطلاع رسانی سریع و صحیح ، کلیه اطلاعیه های مهم در این صفحه پیگیری نمایید .

* به اطلاع کلیه دانشجویان و اساتید محترم میرساند ، همه روزه نماز جماعت در ساعت 13 در محل نمازخانه دانشگاه منعقد می باشد.

* ساعت کار موسسه آموزش عالی شرق گلستان از شنبه لغایت چهارشنبه از ساعت 7:30 تا 14 می باشد. (1396/10/16-20:40)

* جهت دریافت آخرین اطلاعات و اخبار می توانید به صفحه اینستاگرام به آدرس ذیل مراجعه فرمایید :

instagram.com/sharghegolestan

*دانشجویان در حال فراغت از تحصیل دقت نمایند ، جهت دریافت مدرک گواهی موقت یا دانشنامه خود روزهای شنبه ، دوشنبه و چهارشنبه از ساعت 8 لغایت 13 طبقه سوم مسئولی فارغ التحصیلان مراجعه نمایند. مراجعه در زمان های غیر از زمانهای یاد شده ، انجام امورات را در پی نخواهد داشت . (1398/4/05 - 11:25)