پذیرش دانشجو بر اساس سوابق تحصیلی سراسری بهمن ماه سال 1402

اطلاعیه اعلام تاریخ ثبت‌نام و انتخاب‌رشته برای شركت در مرحله پذیرش دانشجو
بر اساس سوابق تحصیلی سراسری (بهمن ماه) سال 1402
آموزش عالي شرق گلستان

بر اساس سي و هفتمين جلسه شوراي سنجش و پذيرش دانشجو وزارت علوم به تاريخ 1402/10/18 مقرر شده است برای ظرفیت‌های خالی مانده رشته‌محل‌هايي که در مرحله پذیرش با سوابق تحصیلی سراسري سال 1402 ظرفيت آنها تکمیل نشده، پذيرش بر اساس سوابق تحصيلي (معدل ديپلم) برای نوبت بهمن ماه جاري انجام شود.
زمان ثبت نام و انتخاب رشته در دانشگاه شرق گلستان از روز سه‌‌شنبه به تاريخ 1402/11/03 آغاز و تا روز يکشنبه به تاريخ 1402/11/08 ادامه خواهد داشت.
ثبت نام به صورت حضوري و رايگان انجام خواهد شد.
مزيد اطلاع، در حال حاضر شهريه بسياري از دانشگاه هاي شهريه پرداز در مقطع كارشناسي در هر ترم بيش از چهارميليون تومان مي باشد در حالي كه متوسط شهريه دانشجو در اين دانشگاه در دوره كارشناسي هر ترم كمتر از 30.000.000 ريال و كارشناسي ارشد تقريبا 50.000.000 ريال است كه دانشجويان مي توانند از وام تحصيلي صندوق رفاه دانشجويان وزارت علوم و همچنين تسهيلات تقسيط شهريه بدون بهره و ضامن استفاده نمايند. .
ضمنا بخش آموزش دانشگاه تلاش نموده تا ارايه برنامه آموزشي در دوره كارشناسي ارشد رشته هاي روان شناسي عمومي ، حقوق خصوصي ، مديريت بازرگاني – استراتژيك ، مهندسي عمران ، حسابداري ، مهندسي كامپيوتر گرايش هوش مصنوعي و ... براي معلمان ؛ كارمندان و شاغلين از انعطاف لازم برخوردار بوده و در روزهاي پاياني هفته كلاس برگزار گردد.
لذا از آنجايي كه زمان ثبت نام در مرحله تكميل ظرفيت در سايت سازمان سنجش بسيار محدود مي باشد ، خواهشمند است ترتيبي به عمل آيد تا در بازه زماني فوق ، اطلاع رساني به متقاضيان و انجام پذيرد . همكاران ما آقاي دكتر سعيد بقايي به شماره 09384362484 آماده پاسخگويي سوالات خواهند بود و خانم فتوحي با شماره هاي تماس 09115275615 ثبت نام متقاضيان را به صورت حضوري و رايگان در دانشگاه انجام خواهند داد.